Menu

Archief

VV Maarheeze na de pauze onherkenbaar

Desm-Maarheeze 3-2.

Speelronde 17 stond vandaag op het programma. Desm dat op de een na laatste plek staat , voetbalt voor lijfsbehoud. VV Maarheeze is nog volop in de race voor nacompetitie.

Om 14.30 uur werd er afgetrapt op sportpark de Moeesdiek in Weert. De eerste helft speelde VV Maarheeze met de wind mee op het kunstgrasveld. Maarheeze had de eerste helft volledig onder controle. De 0-1 die op het scorebord kwam in min 21 was een wereldgoal, en daar hoort natuurlijk ook een beetje geluk bij. Daan Reina ziet de keeper van Desm te ver voor zijn goal staan , en neemt de bal met de wreef van ruim 60 meter in een keer ,en ziet de bal gedragen door de wind over de keeper gaan en zowaar in het doel verdwijnen.

Enkele minuten later kunnen we weer een doelpunt noteren. In min 23 komt Patrick Verton op rechts goed door , en zijn voorzet wordt door Jordy van Zon op waarde geschat, en laat de keeper van Desm kansloos 0-2. Desm komt deze eerste helft niet verder dan enkele spelde prikjes. Enkele minuten voor rust wordt vanwege een blessure Jordy van Zon gewisseld voor Rick van den Groenendaal. Maarheeze gaat de rust in met een comfortabele 0-2 voorsprong.

Na de pauze zien we een herboren Desm. Maarheeze moet ver achteruit. In min 57 wordt een voorzet van Desm prima ingekopt door Kai van Goor 1-2. Desm is duidelijk beter dan VV Maarheeze . In min 75 wordt de geheel vrijstaande Orry  Snels aangespeeld en kan ongehinderd afdrukken 2-2. Desm ruikt bloed , en gaat op jacht naar meer doelpunten. VV Maarheeze is volledig de weg kwijt. In min 82 komt de verdiende voorsprong op het scorebord. Vanuit een corner kan Kai van Goor knap de bal in het doel koppen 3-2.

Maarheeze is niet meer bij machte om het tij te keren , en moeten de drie punten in Weert laten.

Volgende week is er geen programma voor VV Maarheeze 1. De eerste wedstrijd is op 7 april VV Maarheeze-SSE aanvangstijd 14.00uur.